Jobbmesse

Vil du delta på Norges største online jobbmesse? 17 oktober 2017 har du muligheten! Gå til www.jobbmesse.no

Her treffer du selskaper som Statoil, Hydro, Nets, Deloitte, Sopra Steria, Visma, Norsk Tipping, posten, Nordic Semiconductor, Skatteetaten, Computas, Ericsson, Sparebank1, Telia, KLP, Skanska mm. Utstillerne søker nettopp deg! Registrer deg i dag helt gratis.

17. oktober 2017 kan du møte mange store og spennende bedrifter, hvor du treffer beslutningstakerne direkte, noe som er unikt i messe-sammenheng. Dette er derfor en helt unik sjanse til å få jobb og til å markedsføre seg selv!

Registrere deg i dag og opprett en brukerprofil på www.jobbmesse.no og klikk delta på IT Messen.

Hvordan registrerer jeg meg?
For å delta på jobbmessen kan du enkelt logge deg inn med Facebook eller Linkedin, eller du kan registrere deg ved å følge disse trinnene:

Gå til www.jobbmesse.no

Klikk på besøkende. Når du ser registreringsskjemaet, fyller du ut navn, e-postadresse, passord, fødselsdato og kjønn. Hvis du ikke ser skjemaet, klikker du på Registrer deg, og fyller deretter ut skjemaet.

Klikk på Registrer deg. Husk å sjekke spam eller søppelpost om ikke meldingen dukker opp i innboksen og merk vår melding som ikke søppelpost.

For å fullføre opprettingen av kontoen må du bekrefte e-postadressen din.
Det er både gratis og enkelt å delta. Last opp egen CV eller fyll ut CV mal på siden.

Hva skjer etter at jeg har registrert meg som bruker?

Når profil er opprettet gå til ikonet jobbmesser og klikk delta på IT messen. Det er viktig at du verifiserer din profil, blant annet for å kunne delta på intervju. Alle verifiserte brukere vil få en sms dagen før messen holdes. Du er ikke forpliktet til å verifisere deg, men det øker sjansen din til å få jobb.

Fra og med 10 oktober 2017 og helt frem til IT Messen går av stabelen 17. oktober, vil utstillerområdet være tilgjengelig på jobbmesse.no og som registrert bruker vil du kunne gå inn, se på messeområdet og ikke minst lese mer om våre spennende utstillere.

Hva skjer på messedagen?

17. oktober går startskuddet for IT Messen og alle våre utstillere vil være LIVE på messen fra kl. 10.00-15:00 for å treffe nettopp deg online.

Det eneste du trenger å gjøre er å logge deg på en PC. For å få best utnyttelse av løsningen anbefaler vi deg å bruke nettlesere som Chrome, Firefox eller Opera da de støtter video intervju.

Når du har opprettet en profil vil alle selskapene kunne besøke profilen din. Selv etter at messen er ferdig vil du kunne bruke profilen til kommunisere med kontaktene dine eller aktuelle bedrifter. Lykke til