Microsoft University – En kick-start på klarrieren

Klar for en kick-start på din karriere?

Vil du være med på det mest populære traineeprogrammet innen IT-sektoren? Microsoft University gir deg opplæring, sertifisering og fast jobb.

De søker deg som ønsker å delta på gratis kurs i regi av Microsoft med full lønn og skreddersydd opplæring rundt markedets ledende teknologier innen Cloud Infrastruktur, CRM og ERP, Sharepoint/O365, Business Intelligence og Utvikling/.net. De har også en spesialisering innen Cloud Business, der kandidatene får opplæring i Microsoft sine skytjenester og i det å ta en rådgivende salgsrolle. Det finnes ingen andre alternativer i stillingsmarkedet som tar sikte på å raskt gi deg den faglige innsikten du ønsker som Microsoft University. I løpet av opplæringsperioden vil du også ta sertifiseringstester eller utvikle forretningsplaner, noe arbeidsgivere og kunder setter høyt og som vil være et kvalitetsstempel på din kompetanse.

Din søknad vil bli tilgjengelig for flere av Microsoft sine partnere, som er mange av Norges mest attraktive teknologi- og konsulentselskaper. Dette er selskaper som ønsker å rekruttere konsulenter med kompetanse rundt Microsoftteknologi, og din søknad gjør at du kan få flere spennende arbeidsgivere å velge mellom. Blir du valgt så vil din jobb som konsulent by på stor variasjon og en spennende hverdag.

Kort om deg: Som person er du sosial, arbeidsom, pålitelig og ydmyk. Legg merke til at de søker deg som er en junior og har fra 0-3 års relevant fulltidserfaring. Evnen til å kommunisere effektivt muntlig og skriftlig på norsk, svensk eller dansk er et krav. Vitnemål/karakterutskrift bør legges ved søknaden.

Kort om prosessen: Microsoft University har oppstart i august 2017, men de har løpende opptak og siste frist for å søke er 28. februar 2017. De skal fylle ca 50 plasser og desto senere du søker desto færre plasser er igjen. Arbeidsplassen vil i hovedsak være på Østlandet (herunder blant annet Oslo, Tønsberg og Kongsberg), Sarpsborg, Bergen, Stavanger og Trondheim.

Microsoft University er et utdanningsprogram som drives av Microsoft for Microsofts partnere i Norge. Programmet består av et 5-6 ukers kurs der du får opplæring og sertifiseringer med full lønn. Deretter går du rett ut i jobb hos en ledende norsk Microsoftpartner. Microsoft er et av verdens ledende programvareselskaper, og med Microsoft University vil du ikke bare få jobb i en spennende bransje, men også en unik kompetanse som vil være ettertraktet i mange år fremover.

Type oppdrag: Heltidsjobb

Utdanningsområde: Informasjonsteknologi og informatikk, Matematikk, naturfag, Mediefag og kommunikasjon, Samfunnsfag og psykologi, Teknologi, sivilingeniør, ingeniør og arkitekt, Økonomi, ledelse og administrasjon

Utdanningsnivå: Bachelor og Master

Bransje: Informasjons- og kommunikasjonsteknologi, Økonomi, statistikk og regnskap, Transport, logistikk, kommunikasjon og IT, Informasjons- og kommunikasjonsteknologi, logistikk.

Søknadsfrist: 28.02.2017

Link til hjemmeside utlysning:
www.microsoft.no/university
http://m.finn.no/job/fulltime/search.html?q=microsoft%20university