Trainee hos WebOn

Tekst tatt fra :https://webon.bamboohr.co.uk/jobs/view.php?id=27

WebOn søker Trainees til et forrykende år i Vestfold!

WebOn ønsker nå å ansette Trainees i et 12 måneders program, med mulighet for fast ansettelse etter trainee-periodens utløp. Som WebOn Trainee vil du jobbe med spennende prosjekter til store nasjonale og internasjonale kunder, og du vil få mulighet til utplassering i ett eller flere av våre utenlandske kontorer over en periode.

Trainee-programmets innhold

Trainee-programmet er designet for nyutdannede innen informatikk/ informasjonsteknologi, eller ansatte med et par års erfaring fra IT-bransjen, og inkluderer blant annet følgende:

 • Teknisk opplæring ved å assistere/ rullere i kundeprosjekt-team hvor du vil være med å utvikle omnikanal-salg og løse utfordringer for kjente handelsbedrifter.
 • Utplassering i en eller flere av våre utenlandske avdelinger (Gdansk, Bangkok og / eller Stockholm).
 • Opplæring i våre interne systemer og prosesser, herunder WebOn Production Process (WOPP), og andre velkjente prosjektstyringsverktøy gjennom å jobbe med reelle kundecaser/løsninger.

Hvem er du?

 • Du har gjennomført IT-relaterte studier og har interesse og erfaring innenfor ett eller flere av relevante fagområder, som: Systemutvikling, webapplikasjoner, systemintegrasjoner, forretningssystemer og databaser.
 • Du bør ha god kjennskap til teori og praksis innenfor programmering, feilsøking og kodeoptimalisering, og kjenne til prinsipper for arkitektur i moderne web- og systemutvikling.
 • Du ønsker å jobbe i et internasjonalt miljø hvor arbeidsdagen er preget av et høyt tempo.
 • Du liker tekniske utfordringer, og er dyktig til å identifisere problemer, vurdere forskjellige tekniske løsninger, dokumentere dine analyser og løsningsbeskrivelser og forklare løsninger til andre (på norsk og engelsk).
 • Det følgende er teknologier og verktøy du vil jobbe med hos WebOn. Hvis du kjenner til noe av dette fra før vil det være et pluss, men ikke et krav:
 • Java 8, Dropwizard
 • Javascript/ES6, Node.js, React
 • MySQL/MariaDB
 • NoSQL (DynamoDB, Redis, Elasticsearch etc)
 • Micro services, REST API, JSON, Swagger, JWT
 • Git, Jenkins, Docker
 • Amazon Web Services (ECS, S3, IAM, DynamoDB, RDS, CloudFront, ELB, Route53, ACM)

Hva kan vi tilby deg?

WebOn jobber med omnikanal salg og markedsføring til norske og internasjonale handelsbedrifter. Dette inbefatter arbeid innenfor digitalisering av forretningsprosesser, API økonomi samt å utvikle nye og eksisterende løsninger på tvers av salgskanaler.

Vi lager komplekse nettbutikk-løsninger med tilpasset interaksjonsdesign, kundeunike forretningsprosesser og krevende integrasjoner til både kundens egne og eksterne systemer for alt fra kunde- og produktinformasjon, lagerstyring og logistikk, personalisering, søk og analyse

Du vil som trainee hos oss bli eksponert for kjente merkevarer som Telenor, Byggmakker og Bohus, og du vil ikke minst lære mye om hvordan handelsbedrifter tenker og agerer i et stadig tøffere marked.

På den andre siden gir vi deg mulighet til å trekke ut av Oslo og jobbe i omgivelser som er inspirerende og har mye å by på sosialt og faglig. I Tønsberg finner du et yrende sommerliv og nærhet til naturen – en liten time fra hovedstaden. Hva mer kan du ønske deg?

Ta en titt på hva våre kollegaer har skrevet om sine erfaringer som Trainee i WebOn her:

Tidligere WebOn Trainee Vetle

Nåværende WebOn Trainee Frederik

Spørsmål og søknad

Vi ønsker å tilsette våre nye trainees med oppstart i August 2017. Ønsker du å søke fyller du inn personalia, samt kontakt informasjon og laster opp søknadsbrev og CV.

Har du spørsmål til stillingen foretrekker vi om du sender disse på e-post til WebOn. Merk emne-feltet med “Technical Advisor Trainee” og send e-posten til oss på e-post adresse “recruitment[at]webon.net”.

Vi har satt søknadsfrist til senest 30.06.2017men vi vil starte intervjuer etterhvert som søknader kommer inn.